Bekijk onze laatste recensies
Demi_ts
24-07-2020
Es ist ein witziges Spielzeug für einen engen Arsch. Die Vibrations- und Schlagfestigkeit sind dann ausreichend und sicherlich auch die Heizung (Stöpsel). Mit meiner geringen Größe und Flexibilität habe ich kein Problem mit der Steuerung Ich kann mir vorstellen, dass Sie + 180 cm groß sind und beweglich sein müssen, wenn Sie bestimmte Positionen ausprobieren möchten, während Sie Einstellungen ändern. Wieder ist es ein wirklich schöner Stecker und wahrscheinlich einer der besten in Bezug auf Preis/Qualität. Wenn Sie nach etwas suchen, das immer tiefer in Sie eindringt, dann sollten Sie schon nach einem teuren starken großen Dildo oder einer Maschine suchen, auf der Sie Spielzeug montieren können ;p.
Butt Plug
Butt Plug
24-07-2020
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Demi_ts
23-07-2020
C'est un jouet amusant pour un cul serré. La résistance aux vibrations et aux chocs est alors suffisante et certainement chauffante (plug). Avec ma petite taille et ma flexibilité, je n'ai aucun problème pour utiliser les contrôles Je peux imaginer si vous êtes à + 180 cm et que vous devez être flexible si vous voulez essayer certaines positions tout en changeant les réglages. Encore une fois, c'est un très beau plug et probablement l'un des meilleures en termes de prix/qualité. Si vous cherchez quelque chose qui vous pénètre de plus en plus profondément, alors oui, vous devriez déjà chercher un gros gode solide et coûteux ou une machine pour y monter des jouets ;p.
Butt Plug
Butt Plug
23-07-2020
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Demi_ts
16-07-2020
It's a fun toy for a tight ass. The vibration and impact strength are then sufficient and certainly as heating (plug). With my small size & flexibility, I have no problem using the controls I can imagine if you are + 180cm and you have to be flexible if you want to try out certain positions while changing settings. Again it is a really nice plug & probably one of the best in terms of price/quality. If you are looking for something that penetrates you deeper and deeper, then yes you should already look for an expensive strong big dildo or a machine to mount toys on ;p.
Butt Plug
Butt Plug
16-07-2020
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Demi_ts
16-07-2020
Es un juguete divertido para un culo apretado. La vibración y la resistencia al impacto son suficientes y ciertamente como calentamiento (enchufe). Con mi pequeño tamaño y flexibilidad, no tengo problemas para usar los controles que puedo imaginar si tienes + 180 cm y tienes que ser flexible si quieres probar ciertas posiciones mientras cambias la configuración. Una vez más, es un enchufe realmente agradable y probablemente uno de los mejores en términos de precio / calidad. Si estás buscando algo que te penetre más y más profundamente, entonces sí, ya deberías buscar un consolador grande fuerte y caro o una máquina para montar juguetes; p.
Butt Plug
Butt Plug
16-07-2020
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Demi_ts
16-07-2020
È un giocattolo divertente per un culo stretto. Le vibrazioni e la resistenza agli urti sono quindi sufficienti e certamente come riscaldamento (plug). Con le mie piccole dimensioni e flessibilità, non ho problemi a usare i controlli che posso immaginare se sei + 180 cm e devi essere flessibile se vuoi provare determinate posizioni mentre cambi le impostazioni. Anche in questo caso è davvero un bel plug e probabilmente uno dei migliori in termini di prezzo / qualità. Se stai cercando qualcosa che ti penetri sempre più in profondità, allora sì, dovresti già cercare un dildo grande e costoso o una macchina su cui montare i giocattoli; p.
Butt Plug
Butt Plug
16-07-2020
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Demi_ts
16-07-2020
To fajna zabawka dla ciasnego tyłka. Odporność na wibracje i uderzenia są wtedy wystarczające i na pewno jako ogrzewanie (wtyczka). Dzięki mojemu niewielkiemu rozmiarowi i elastyczności nie mam problemu z używaniem elementów sterujących, które mogę sobie wyobrazić, jeśli masz + 180 cm i musisz być elastyczny, jeśli chcesz wypróbować określone pozycje podczas zmiany ustawień. Znowu jest to naprawdę fajna wtyczka i prawdopodobnie jedna z najlepszych pod względem ceny / jakości. Jeśli szukasz czegoś, co wnika w ciebie coraz głębiej, to tak, powinieneś już poszukać drogiego mocnego dużego dildo lub maszyny do mocowania zabawek; str.
Butt Plug
Butt Plug
16-07-2020
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Demi_ts
10-07-2020
Het is een leuk speeltje voor een nauw kontje. De vibratie- en stootsterkte zijn dan voldoende en zeker als opwarming (plug). Met m'n kleine gestalte & flexibiliteit heb ik geen probleem om de bediening te gebruiken Ik kan me wel inbeelden als je +180cm bent dat je flexibel moet zijn wil je bepaalde standjes uitproberen terwijl je instellingen verandert. Opnieuw het is echt een leuke plug & waarschijnlijk een v/d beste qua prijs/kwalitiet. Zoek je iets dat je sterk en dieper penetreert dan moet ja al zoeken naar een dure sterke grote dildo of een machine om speeltjes op te monteren ;p.
Butt Plug
Butt Plug
10-07-2020
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Beer
21-07-2019
Mooi, heeft realistisch gewicht en groot. Had niet in de gaten dat de achterkant plat was helaas dus doggystyle kan wel maar je kijkt tegen een platte plaat aan. Ook "vervelt" de siliconen aan de achterkant na een tijdje. Hoe dan ook heb ik er geen spijt van.
Bailey XL Masturbator
Bailey XL Masturbator
21-07-2019
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
humblebee
04-06-2018
WOW, just what a lovely realistic slide stuff and it doesn't smell it is clear and doesn't leave stains.
EasyGlide Glijmiddel - 150 ml
EasyGlide Glijmiddel - 150 ml
04-06-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
humblebee
04-06-2018
WOW, just what a lovely realistic COCK.
Vibrator Realistisch met afstandsbediening
Vibrator Realistisch met afstandsbediening
04-06-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Lekkertje
25-05-2018
We gebruike deze dildo voor anale sex. Voelt heerlijk en natuurlijk aan. Een aanrader!
Blane Realistische Dildo Met Zuignap - 16.5 cm
Blane Realistische Dildo Met Zuignap - 16.5 cm
25-05-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
DuckieLover
22-02-2018
Duckie doet wat ie moet doen. Weliswaar op maar 1 snelheid, maar die is precies goed. Eigenlijk is het alleen maar kiezen; wordt het de snavel of de staart? Kopjes geven doet Duckie ook graag en goed :-)
I Rub My Duckie - Travel Black
I Rub My Duckie - Travel Black
22-02-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Erik69
14-01-2018
Erg goed maatje voor de kleine mond Leuk speelgoed
Mr. Limpy Huidskleur - Extra Klein
Mr. Limpy Huidskleur - Extra Klein
14-01-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Erik69
14-01-2018
Leuk speelgoed voor iemand die van slap en niet tegroot houdt
Mr. Limpy - Klein
Mr. Limpy - Klein
14-01-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Rene
07-08-2017
Het vibratiegedeelte is erg groot, de kans dat je de clitoris hiermee raakt is klein.
Love Ring Vibrerende Cockring - Zwart
Love Ring Vibrerende Cockring - Zwart
07-08-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
sexforyoutwo
05-05-2017
Topper, mijn vrouw ernstig blij, dus ik ook :-)
Black Giant Latex Opblaasbare Dildo
Black Giant Latex Opblaasbare Dildo
05-05-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
sexforyoutwo
05-05-2017
Geweldige dildo van top materiaal en kan je op vele manieren gebruiken, houdt je ook zeer creatief!
B-7 Torpedo - Rood
B-7 Torpedo - Rood
05-05-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
DaisyDaisy
02-05-2017
De zuignap werkt niet goed, hij valt overal van af. Hij stinkt heel erg en met wassen gaat de geur niet weg. Maar had ook niet veel beters kunnen verwachten van de prijs.
Jolly Buttcock
Jolly Buttcock
02-05-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
DaisyDaisy
02-05-2017
Hele fijne trilling, maakt wel veel geluid naar mijn mening. Grappig uiterlijk, maar doet niks af aan de kwaliteit!
Chili Vibrator
Chili Vibrator
02-05-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
DaisyDaisy
02-05-2017
Hele fijne glijmiddel, droogt niet snel op. Normale fles, die (gelukkig) niet opvalt tussen de rest van de producten in de kast.
EasyGlide Glijmiddel - 150 ml
EasyGlide Glijmiddel - 150 ml
02-05-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
muwisa72
07-03-2017
Ik heb het voor eerste keer gekocht en moet nog wel aan wennen ik vind het op zich goed. Vriendelijke groetjes muwisa72
Tepelzuiger met vibratie
Tepelzuiger met vibratie
07-03-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
BBLover
07-01-2017
Op zich OK, maar had hem wat groter verwacht.
Handvibrator
Handvibrator
07-01-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
BBLover
07-01-2017
Niet goedkoop, maar wat een ding. Het koste even moeite om hem er in te krijgen. Maar het gevoel van gevuld zijn als hij er inzit is geweldig. Dankzij de zeer gladde vorm erg plezierig qua gevoel. Ideaal: Deze er in en dan de Womanizer Pro gebruiken om klaar je komen. Je weet niet wat je overkomt!
Shell Shock Grote ronde dildo zwart
Shell Shock Grote ronde dildo zwart
07-01-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
BBLover
07-01-2017
Tja... Binnen 1 minuut klaarkomen? Inderdaad een gemak met dit ding. Het ziet er wat raar uit (een soort van oorthermometer) maar het ding werkt inderdaad geweldig. Product van de eeuw. Aanrader voor elke vrouw. je moet overigens wel stil blijven liggen/zitten om hem te gebruiken. Daarom geen 5 sterren.
Womanizer Pro40 Magenta/Zilver
Womanizer Pro40 Magenta/Zilver
07-01-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Koen
12-12-2016
Smaller dan verwacht. Voor de rest echt genieten.
Beaded Delight Love Throb Black
Beaded Delight Love Throb Black
12-12-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore: