0

De beste prostaat vibrators

LELO - Hugo Prostaat Vibrator - Zwart

€ 219,99

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
Nexus - Revo Stealth Prostaat Vibrator

€ 196,99

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
LELO - Loki Wave Prostaat Vibrator - Zwart

€ 219,99

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis

De beste prostaat vibrators

De beste prostaat vibrators zijn de LELO Bruno, LELO Hugo, LELO Loki, LELO Loki WaveNexus Revo Stealth en de Tiger G5 van het merk Fun Factory. Waarom zijn deze massagers zo goed? Dat heeft alles te maken met hun krachtige vibraties die - ook in een lagere trilstand - diepgaand zijn en intens aanvoelen waardoor het mogelijk wordt een handsfree orgasme te krijgen; dat wil dus zeggen dat je puur en alleen door de trillingen klaarkomt, zónder te hoeven masturberen. Maar de meeste mannen vinden het wel heel prettig om zich tijdens de prostaat massage af te trekken. Dat is trouwens ook aan te raden! De combinatie masturberen + rectale stimulatie levert namelijk een 33% krachtiger en intenser orgasme op. De LELO vibrators hebben een gebogen top die de prostaat raakt en kan masseren met vibraties, de Nexus Revo Stealth heeft een top die in 2 snelheden kan roteren. Veel mannen vinden dit prettig, maar dat geldt niet voor iedereen. De Nexus Revo Stealth is denken wij vooral geschikt voor de ervaren gebruiker. 

De beste prostaat vibrators trillen niet alleen krachtig en robuust, ze zijn ook gemaakt van topkwaliteit materialen die fluweelzacht aanvoelen en 100% veilig zijn voor het lichaam. De LELO en Fun Factory vibrators zijn 100% waterdicht. Heerlijk dus voor onder een warme douche of in een bad. De Nexus Revo Stealth is alleen spatwaterdicht. 

Advies: De meest verkochte prostaat massager is bij Dildootjes.nl de LELO Bruno. Met dit speeltje zul je lang heel blij zijn. Op onze zustersite VibratorPlaza.nl kun je reviews lezen. Dit zijn klantbeoordelingen die door ons handmatig zijn gecontroleerd op echtheid. Klik hier. 

Meer informatie
De beste vibrators voor mannen
- Alle vibrators voor mannen
- De beste vibrators (ook voor dames)
- De beste prostaat vibrators (bij Masturbator.nl)
LELO Loki Wave – dubbele prostaat massager met bewegende top