Bekijk onze laatste recensies
Rene
07-08-2017
Het vibratiegedeelte is erg groot, de kans dat je de clitoris hiermee raakt is klein.
Love Ring Vibrerende Cockring - Zwart
Love Ring Vibrerende Cockring - Zwart
07-08-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
sexforyoutwo
05-05-2017
Topper, mijn vrouw ernstig blij, dus ik ook :-)
Black Giant Latex Opblaasbare Dildo
Black Giant Latex Opblaasbare Dildo
05-05-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
sexforyoutwo
05-05-2017
Geweldige dildo van top materiaal en kan je op vele manieren gebruiken, houdt je ook zeer creatief!
B-7 Torpedo - Rood
B-7 Torpedo - Rood
05-05-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
DaisyDaisy
02-05-2017
De zuignap werkt niet goed, hij valt overal van af. Hij stinkt heel erg en met wassen gaat de geur niet weg. Maar had ook niet veel beters kunnen verwachten van de prijs.
Jolly Buttcock
Jolly Buttcock
02-05-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
DaisyDaisy
02-05-2017
Hele fijne trilling, maakt wel veel geluid naar mijn mening. Grappig uiterlijk, maar doet niks af aan de kwaliteit!
Chili Vibrator
Chili Vibrator
02-05-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
DaisyDaisy
02-05-2017
Hele fijne glijmiddel, droogt niet snel op. Normale fles, die (gelukkig) niet opvalt tussen de rest van de producten in de kast.
EasyGlide Glijmiddel - 150 ml
EasyGlide Glijmiddel - 150 ml
02-05-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
muwisa72
07-03-2017
Ik heb het voor eerste keer gekocht en moet nog wel aan wennen ik vind het op zich goed. Vriendelijke groetjes muwisa72
Tepelzuiger met vibratie
Tepelzuiger met vibratie
07-03-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
BBLover
07-01-2017
Op zich OK, maar had hem wat groter verwacht.
Handvibrator
Handvibrator
07-01-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
BBLover
07-01-2017
Niet goedkoop, maar wat een ding. Het koste even moeite om hem er in te krijgen. Maar het gevoel van gevuld zijn als hij er inzit is geweldig. Dankzij de zeer gladde vorm erg plezierig qua gevoel. Ideaal: Deze er in en dan de Womanizer Pro gebruiken om klaar je komen. Je weet niet wat je overkomt!
Shell Shock Grote ronde dildo zwart
Shell Shock Grote ronde dildo zwart
07-01-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
BBLover
07-01-2017
Tja... Binnen 1 minuut klaarkomen? Inderdaad een gemak met dit ding. Het ziet er wat raar uit (een soort van oorthermometer) maar het ding werkt inderdaad geweldig. Product van de eeuw. Aanrader voor elke vrouw. je moet overigens wel stil blijven liggen/zitten om hem te gebruiken. Daarom geen 5 sterren.
Womanizer Pro40 Magenta/Zilver
Womanizer Pro40 Magenta/Zilver
07-01-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Koen
12-12-2016
Smaller dan verwacht. Voor de rest echt genieten.
Beaded Delight Love Throb Black
Beaded Delight Love Throb Black
12-12-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
P
30-10-2016
Gewoon geweldig!!!
Fairy Massage Wand Vibrator in het zwart
Fairy Massage Wand Vibrator in het zwart
30-10-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
wildcat
22-06-2016
keigaaf , lekker en supersnel geleverd door dildootjes.nl
Lick It
Lick It
22-06-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Tony
10-06-2016
Mijn vriendin komt van nature erg moeilijk klaar. Duurt erg lang en soms lukt het gewoon niet. Dus deze maar eens geprobeerd, ik las er goede dingen over. En echt duur was het ook niet. Het is even zoeken om de opening precies over de clitoris te zetten, maar dat heb je zo onder de knie. Daarna gebeurde er iets wonderbaarlijks. Binnen 20 seconden het eerste heftige orgasme, daarna nog vele meer. Op lage stand was het iets te gevoelig. De hogere setting voelde beter aan, maar ook dan lukt het niet om een orgasme langer dan 30 sec uit te stellen. Bevalt dus uitstekend en zijn er heel bij mee.
Satisfyer Pro 2 Next Generation
Satisfyer Pro 2 Next Generation
10-06-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore: