0

Touch We-Vibe - paars

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Paarse siliconen opleg vibrator van We-vibe: de nieuwe Touch We-Vibe vibrator. Zacht, goed gevormd en krachtig, dat is waar deze Touch We-Vibe vibrator voor staat.

Met deze fijne opleg vibrator kun jij je erogene zone op een vernieuwende manier verwennen. De diepe, comfortabele trillingen zijn een fenomenaal genot voor je vagina!

Voorzien van maar liefst 8 verschillende vibraties en 100% waterproof. Wanneer je deze vibrator in je bezit hebt zal je zeker weten nog meer genieten onder de douche of in bad! Geniet op sensuele wijze wanneer en waar je maar wilt. Het ultieme clitoris speeltje.

Eigenschappen:
- Totale lengte: 10 centimeter
- Diameter: 4,5 centimeter
- Materiaal: siliconen
- Kleur: paars
- Power: oplaadbaar
- Weekmakersvrij: ja
- Waterproof: ja

- Een volle accu houdt het 2 uur vol
- Waarschuwing wanneer hij bijna leeg is
- 100% Waterproof
- Krachtige muisstille vibraties
- Makkelijk schoon te houden met water en zeep

Op dit artikel is een uitgebreide garantie van 1 jaar mogelijk, ná registratie van uw product op de website van de fabrikant. Voor meer informatie over deze uitgebreidere fabrieksgarantie, zie de handleiding in de verpakking van het artikel.

Alternatieven die wij aanraden
-
+