0

Homme Ace Prostaat Vibrator - Zwart

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

De Homme Ace Prostaat Vibrator van Nü Sensuelle is een vibrator speciaal voor mannen. De luxe vibrator heeft een fijne vorm en krachtige vibraties om de prostaat te stimuleren. De schacht is erg flexibel en heeft enkele groeven voor een stevige grip.

Deze prostaat vibrator heeft maar liefst 15 verschillende vibratiestanden en twee sterke motoren. De uitgebreide vibrator is eenvoudig in te brengen met wat glijmiddel en is gemakkelijk te bedienen met een grote drukknop. Druk eenmalig op deze knop om de vibraties te starten en met elke druk daarna zal je wisselen in vibratiestand. Om de gehele prostaat vibrator weer uit te schakelen houd je diezelfde knop voor ongeveer 2 seconden ingedrukt. Verras jezelf of je partner met nieuwe stimulaties en sensaties door te spelen met alle mogelijkheden. De Homme Ace prostaat vibrator is eenvoudig schoon te maken met toycleaner en lauwwarm water. Hij is geheel waterproof en daarom ook te gebruiken onder de douche of in bad. Na het reinigen kun je de prostaat vibrator veilig opbergen in het daarvoor bestemde opbergzakje.

Het opladen van deze prostaat vibrator gaat met een USB-oplaadkabel. Deze plug je in je laptop of eventueel in een stekker. Het pennetje kun je in de prostaat vibrator prikken, dit doe je in de onderste bolling boven de drukknop. Hier vind je een klein gaatje met bloemblaadjes eromheen. Je kunt hier de oplaadkabel inprikken tot hij niet verder wil. De drukknop zal gaan knipperen met lampjes tijdens het opladen, indien hij volledig is opgeladen zal dit stoppen.

Alternatieven die wij aanraden
-
+