0

Levensechte opblaaspop Charmaine Star

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Deze opblaaspop, die is gebaseerd op de pornoster Charmaine Star, is bijna niet van echt te onderscheiden! Deze opblaasbare pop is er niet zomaar één. De kunstvagina van deze levensechte opblaaspop is uitneembaar en kan gemakkelijk schoongemaakt worden. Tel daarbij de functies op waarmee je deze pop kunt laten vibreren en je hebt een ideaal speeltje!

Deze pop is zeer realistisch, vanaf haar prachtig gevormde gezicht met realistisch haar, tot haar gemanicuurde vingers en tenen, mooie volle borsten met parmantige tepels en een diepe vagina en anus gemaakt van het echt aanvoelende Pure Skin. De pop kan een gewicht tot 136 kilo houden en is gemakkelijk op te blazen met de meegeleverde pomp. Wanneer de pop half opgeblazen is kan je de vagina en anus gemakkelijk naar binnen schuiven. Ook haar mond voelt echt aan waardoor je een realistische orale seks ervaring beleeft. De bijgevoegde bullet vibrator kan je gemakkelijk in de openingen schuiven en zorgt voor nog meer stimulatie. Bedien de trillingen met de afstandsbediening.

Charmaine kan gemakkelijk schoon gemaakt worden met wat warm water en zeep of een goede toycleaner. De masturbator anus en vagina moet goed schoongemaakt worden en vervolgens opdrogen voor een volgend gebruik. Hierdoor blijft jouw Charmaine altijd in een perfecte staat en ligt ze altijd voor jou klaar!

Alternatieven die wij aanraden
-
+