0

Pornstar Series - Jessica Jaymes Vagina

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Deze masturbator met afdruk van Jessica Jaymes is heeft een levensecht design en voelt heerlijk aan. De binnenkant heeft meerdere groeven en noppen voor een optimale stimulatie. Daarnaast is deze masturbator voorzien van een realistische piercing.

De realistische opening van Jessica is voorzien van een kleine piercing die als accessoire is toegevoegd, maar ook kan zorgen voor extra stimulatie. Door het materiaal voelt de sleeve levensecht aan en ben je verzekerd van een fijne penetratie. De sleeve is gemakkelijk uit de huls te halen en daardoor zou je 'm voor gebruik kunnen opwarmen in warm water. Dit zorgt ervoor dat het al levensechte gevoel naar een hoger niveau wordt getild. De handige dop aan de onderzijde van de houder is speciaal toegevoegd om zelf te regelen hoe strak de binnenkant moet zijn. Dit kun je regelen door de dop te openen of af te sluiten, het is geheel aan jou. De stevige behuizing heeft een discreet uiterlijk en een vaste grip, hierdoor is de stroker makkelijk te hanteren tijdens gebruik. De dop aan de bovenzijde zorgt ervoor dat er geen vuil in de masturbator komt, maar zodra je deze omdraait wordt het een houder. Er is een speciale gleuf gecreëerd waar je je smartphone of tablet in kunt plaatsen. Op deze manier kun je genieten van de stimulatie van de masturbator én van spannend visueel content. Daarnaast heeft elke sleeve een gleuf waar een mini bullet vibrator in past. Elk standaard formaat bullet vibrator glijdt gemakkelijk in de gleuf en geeft een extra sensatie aan het gebruik van deze masturbator.

De huls en uitneembare sleeve zijn eenvoudig schoon te maken met toycleaner en warm water. Het is belangrijk dat je de sleeve goed laat opdrogen en behandelt met onderhoudspoeder voor een langere levensduur. Vermijd het gebruik van siliconen glijmiddel, dit kan het materiaal afbreken. De gehele set kun je na het schoonmaken opbergen in de bijgeleverde toybag.

Alternatieven die wij aanraden
-
+